Lista magazine

25 iulie 20140 comentarii



dEpurtat este un magazin online care comercializeaza incaltaminte si accesorii. Preturile sunt mici si produsele de calitate. Gasesti pantofi , sandale cu toc si fara toc, cizme , platforme , botina , ghete , balerini , incaltaminte sport. In categoria Accesorii gasesti ceasuri si genti.
Poti face comenzi inscriindu-te pe site sau prin telefon. In plus la comenzi de 149 Ron beneficiezi de transport gratuit.

DeClub.ro este un magazin creat special pentru fetele care iubesc sa mearga in cluburi si la petreceri. Aici gasesti o multime de rochii de club si nu numai. Preturile sunt accesibile si oferta foarte variata. Pe langa rochite poti gasi si salopete. In plus beneficiezi de livrare cu verficare si transport gratuit prin curier rapid la comenzi de minim 250 RON , dar si de retur gratuit.

OtterShop si-a castigat renumele datorita calitatii produselor pe care le ofera , dar si a brandurilor de renume pe care le comercializeaza. OtterShop ofera incaltaminte si are magazine la nivel international. Ai parte mereu de reduceri subtantiale si poti comanda pe site sau telefonic. Taxa de transport este de 19 lei.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Blogul cu reduceri - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger